Andere bieren

Andere bieren

Onder "andere bieren" worden bieren die de lijn niet volgen en de zogenaamde etiketbieren bedoeld. Castalia Craft Beers biedt u de mogelijkheid om een bier uit het gamma te voorzien met een etiket naar uw wens of een bier naar uw smaak te maken eveneens voorzien van een gepersonaliseerd etiket. Voor meer info, neem contact op met ons.

Turbowarrior Of Steel - Crossover partybeer

TWOS crossoverpartybeer is een samenwerking tussen Castalia Craft Beers (recept en brouwen) en de Heuvellandse thrashmetalformatie Turbowarrior of steel. Een blond tot gouden bier met een zachte bitterheid en een pittige, licht peperachtige toets in de afdronk.

Stijl: Blond / Golden Ale


ABV: 6,9%


Ongefilterd en ongepasteuriseerd


Sold-out!

Devils Beer For Angels

Devils Beer For Angels kwam tot stand op vraag van de organisatoren van Devils Rock For An Angel, een metalfest in Zillebeke (Ieper) met het hart op de goede plaats. Om financiële middelen op te halen voor het festival, wordt het bier (met de door hen toegekende naam) verkocht. Met de aankoop van dit bier steunt u "Kom op tegen kanker" en "Villa Rozerood". Dit bier wordt niet meer gebrouwen en is een limited edition.

Stijl: Tripel


ABV: 8%


Ongefilterd en ongepasteuriseerd


Beschikbaar via de organisatie

BE0666.452.356

Copyright Castalia Craft Beers